mimpi kucing..maksud???

Assalamualaikum….

lama pulak rasa tak update…agak sibuk… :D

gambar hiasan je k

kali ni tak da apa pun sebenarnya nak share cuma semalam saya mimpi kena gigit kucing…huhu.. sebenarnya saya tido before isyak, & memang agak lama la tido semalam.. mula2 saya mimpi saya ada kat satu tempat under construction (kat bhgn bawah la).. so saya nak panjat naik ke atas.. kat tempat nak panajt tu banyak kucing.. so masa nak panjat 2 ada yang saya terpijak, terpicit huhu… ada 2 ekor mati disebabkan saya.. ada jugak kucing yang bila saya pegang gigit2 tangan saya taknak lepas, sakit….

setakat tu je saya mimpi…tapi yang x blh terima dalam mimpi tu sebab tetiba masuk news yang somebody akan di sue kerana menyebabkan 2 ekor kucing mati… warghhhh cptnya saya masuk news…mula2 cari gak tafsir mimpi kena gigit kucing ni tapi maksud mimpi ni tak berapa baik la..lebih kurang kita akan dikhianati @ jadi bahan bualan orang2 yang kurang bijak…

rasa takut jugak bila tau tafsir mimpi tu tapi bila memikirkan pasal ‘news’ tu….hehehehe mainan tido semata la…

tunggu malam ni mimpi apa pulak :D

About these ads

One thought on “mimpi kucing..maksud???

  1. salam..i pn mimpi digigit oleh kucing kesayangan i smlm,,lepas mimpi digigit kucing,mimpi digigit anjing lak,,,n sakit die tu mcm btul2 trse..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s