Pening….

bismillahirrahmanirrahim…🙂

sibuk bebenor ambil master ni sampai tak terkejar rasa…tp alhamdulillah la masih boleh bertahan…kalau orang lain boleh..kita pn mesti boleh…ye x?🙂

sebenarnya tak ada apa untuk dikongsikan cuma baru2 ni ada sorang adik tanya apa yang akak paham tentang Masalah hati

berat jugak nak jawab sebab takut tak menepati jawapan yang sebetulnya..tapi time ni la nk tengok kefahaman kita betul atau tak…so AKAK pn jawab la…. segala sifat mazmumah yang ada dalam diri kita, yang menjadikan hati kita kotor…

kenapa tiba2 bincang masalah hati???

manusia ni tak dapat lari dari masalah hati…tp ramai orang cakap masalah hati ni selalu jadi kat perempuan..mana taknye, mengumpat kn salah satu keje tetap sesetengah orang terutamanya perempuan..ni salah satu contoh la..banya lagi yang boleh nak disebut tapi mungkin ada betulnya jugak statement 2… so kesimpulannya JAGALAH HATI….😀

apa khabar hati kita hari ni...?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s