serba tak kena

huhuhu.. pening nya buat master by research ni…br seminggu dapat tajuk, nk kena siapkan proposal sblm bln 5 ni. alahai, tinggal bp hari je lagi… Dr midah kesayangan ku kata buat proposal 2-3 jam ja…awat sy buat lama…

minggu ni plan nk siapkan introduction ja.. tup2 selasa da talk, rabu da buat keje sket…khamis da launching institute which my supervisor jd director, kn attend la full day pulak 2. ari ni baru nk start buat keja, my master mate ajak teman jumpa Dr midah, p la ikut dia ke Dewan kuliah… tengok2 Dr tengah prepare untuk talk pe ntah sok…mmg x kena time p. x pasal2 kena tolong angkat meja, lukis table kat white board guna pembaris 20 cm pulak tuh… aduhhhhhh lambat sgguh nk siap. huhuhu n ayat Dr  yang buat rasa nak terduduk kat kerusi 2

“awak datang tau besok…tolong meramaikan. ajak yang lain sama”

huhu kena mai pulak, tak datang takut Dr kecik hati… masa 2 cakap kat Dr ok je..

bila dah balik ke bilik dscussion ni, rimas pulak nk buat kerja..ada 2 orang dok bermanja2 kat sebelah ni…dok main cubit2..adoiiiiii.. nk pindah tempat p mana????? serabut2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s