no words…

bismillahirrahmanirrahim…

ntah apa yg tak kena..tahun ni saja dh banyak kali rusydi @ my montel boy masuk hospital..& yang latest sebab batuk yang agak teruk sampai muntah…mujur la rusydi tak susah untuk makan ubat. maybe dah biasa keluar masuk hospital, sampaikan berubat kampung pun dia dah biasa. tak perlu susah mak rusydi pujuk untuk makan bawang putih bakar after balik dari berubat kelmarin. kesian juga tengok rusydi terluah semula bawang putih masa mula2 makan tapi itu semua ikhtiar untuk sembuhkan rusydi. sekarang mungkin dah x boleh panggil montel boy sebab badan dia dh susut 5 kg after operate untuk tonsel bulan lepas…

selama banyak kali rusydi masuk hospital, tak pernah lagi berkesempatan untuk jaga dia. maklumlah dia kat taiping, saya pula kat shah alam. pe pun comel rusydi pakai uniform hospital. sempat jugak kak b @ mak rusydi snap…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s