Tak lagi sendiri….

Bismillahirrahmanirrahim..

alhamdulillah, hidupku tak lagi sendiri….😀

Nak tau kenapa?

Sebabnya saya dh dapat seorang lagi housemate baru yang mula menyewa hari ni..

Macam saya juga, dia of course perempuan😀 … Dia juga pelajar master bawah tajaan Tenaga Pengajar Muda (TPM) Uitm tapi course work.. masih juga major ‘construction’ macam saya….

Pelik kan? Masa batch saya dulu semua wajib tukar ke research… sampaikan saya buat rayuan ke dekan pun tak dilayan.

Mungkin ada yang menyedari betapa terkontang kantingnya kami, jadi untuk batch baru ni diorang diberi pilihan untuk master by research atau pun coursework. ni yang saya dengar la, tak pasti pula kalau semua coursework…mungkin dah rezeki saya macam ni..alhamdulillah… (kena +ve)

Apa pun tahniah kepada NANI (lupa nak hebahkan nama beliau adalah Nani)… Semoga semuanya berjalan lancar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s