Cycling @ Bukit Cerakah (part 1)..

Actually..gambar ni dah agak lama cuma saya baru teringat nak upload…saja nak share kehappyan kami yang bermula 9pagi & berakhir 6 petang..boleh tahan la penatnya tapi saya kurang penat sebab naik motor with my fren maz..

pelik kan kenapa kami boleh naik motor dalam area tu…actually maz dulu pernah berkhidmat kat sana, so dapat la perlepasan..

Kami pergi ramai…..tapi 3 orang girls termasuk saya..apa pun salute kat aimi.. dia adalah iron woman kerana mampu berbasikal pusing bukit cerakah dari pagi sampai petang…

Starting..

Starting..

one of our member..

one of our member..

view dr menara pandang jauh

view dr menara pandang jauh

@ salah sebuah rumah kebudayaan

@ salah sebuah rumah kebudayaan

siapa kenal rumah ni??? ni la rumah dalam filem niyang rapik.. :D

siapa kenal rumah ni??? ni la rumah dalam filem niyang rapik..😀

@ kolam ikan..ni dah penghujung jalan (untuk laluan bas dlm bukit cerakah)

@ kolam ikan..ni dah penghujung jalan (untuk laluan bas dlm bukit cerakah)

pusing...pusing.....

pusing...pusing.....

tak tau apa yang mus & aimi sgt excited..hehe

tak tau apa yang mus & aimi sgt excited..hehe

yeahhh

yeahhh

hehe..the rest pic will be continue  in part 2…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s