Serik??

Bismillahirrahmanirrahim…

Penangan hiking GUNUNG DATUK at seremban…

Hari ni jalan masih senget…

Sangat terasa bila nak balik rumah sewa sebab tingkat 4..aduhai memang macam baby baru belajar berjalan..step by step

nak turun pun sama la jugak…biar la orang tengok pelik pun huhu

tapi, tak serik jugak kot..rasanya next time kalau ada yang nak hiking mesti nak ikut lagi…

dulu masa naik gunung angsi ada jugak snap2 gambar, kali ni memang tak ada sebab masa awal-awal malas nak keluarkan kamera…

bila dah sampai half, lagi malas…at last, dh sampai top baru bukak (actually x sampai top pun sbb gayat nak panjat tangga)

huhu gambar yang mana ada nanti la saya upload sebab tak transfer lagi..😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s