new words today..

Bismillahirrahmanirrahim…

alhamdulillah..baru sampai rumah after 8 jam training NVIVO software at petaling and lepas tu rushing pi english class pulak …mahal woooo training…RM 1200 huhu..

minta-minta la boleh claim..😀 tapi kalau tak dapat claim pun kena redha la..ilmu kan…T-T 

anyway, benda yang rasa sangat excited nak share actually the words PHOBIA…hehe

actually all these things i got during my english class tadi…hehe rupanya banyak kategori phobia ni; social phobia (untuk social situation) , agoraphobia phobia ( fear of being trapped in place or situation) & specific phobia ( specific object)….

yang lebih menariknya phobia ni ada 11 jenis lagi…

1) aichmophobia = fear of pointed object or needles

2) atychiphobia = fear of failure

3) bibliophobia = fear of books ( macam mana ek??? )

4) claustrophobia = fear of confined space

5) cyberphobia = fear of computer

6) dentophobia = fear dengan dentists

7) entomophobia = fear of insect

8 ) gamophobia = fear of marriage

9) glossophobia = fear of speaking in public

10) Heliophobia = fear of the sun (huhu)

11) musophobia = fear of mice

macam nak terkehel lidah nak menyebutnya…. so, boleh pilih la nak duduk group mana k…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s