PPJJ..

Bismillahirrahmannirrahim…

Agak lama tak update….kali ni just nak inform yang satu program motivasi akan diadakan di Sek.Men. Agama Tinggi Ampuan Rahimah 27-29 Mei 2011..yang berkelapangan sangat2lah dijemput untuk hadir pada 27 mei, 9.00-10.30 mlm sebab ada pengisian dari Ust Hasrizal (Blogger Saiful Islam a.k.a penulis buku Aku Terima Nikahnya) & pengisian dari Ust Zamri (Mari Mengaji Tv9) pada 28 Mei juga pada 9.00-10.30 mlm…

ce tengok nak hubungi sape 2? ce hubungi...:D

ce tengok nak hubungi sape 2? ce hubungi...:D

Produk2 dari ILUVISLAM pn ada sebab kami berkolaborasi…

eh lupa nak bgtau yang program ni anjuran dari MuslimCare…sila search di internet kalau tak tau apa & siapa MuslimCare k…🙂

PPJJ? kenapa dinamakan PPJJ? kalau korang pergi nanti tau la…hehe tak pun nanti la next entry kita kupas2 sket2…

Jumpa di sana….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s