Hadiah untuk DIRI…

Macam sedih pulak tajuk entry kali ni…actually hadiah ni untuk seorang teman but macam tak jadi pulak..so hadiah kat diri sendiri je la…nak tau apa hadiah nya??

I bought this hanset last 2 weeks..kalau tengok betul2 kat handphone tu tulis MERDEKA 50.. so maybe ni edition untuk sambutan merdeka dulu.

Kalau rajin google la website dia..boleh tahan la harga dia masa mula2 keluar dulu sebab handphone ni dihias dengan emas 18k. kotak pun nampak exclusive kn.

But after years harga dah turun..saya beli dengan harga RM200 je hari tu.. function ok la..biasa je. Ada WAP, camera 2MPixel, screen colour, polyphonic ringtone….yang paling best huhu masa nak power on ada laungan Merdeka…huhu sangat patriotic.

mula2 sangat excited nak bagi as present kat seorang teman but then I rasa tak jadi kot. Hati pun dah suram tak tau nak bagi kat sapa. Nak

jadikan 2nd handphone pun I just use 1 no. Ermm..rasa macam membazir pulak….😦

2 thoughts on “Hadiah untuk DIRI…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s