Bila Saya Hampir Jatuh…

dh lama saya tak nangis buat research ni.. hari ni saya rasa macam batu besar hempap kepala saya..only 5 month left tapi data collection saya less than 40%. Macam mana nak grad kalau macam ni.. this morning, discuss with my lecturer about my researsh. dia suggest untuk saya stop setakat 10 data sebab dia tau data yang saya perlu mmg private n confidential..ssh nak dapat smpai 100. lagi pun he said klo buat model2 ni dah level PhD. So I told my Sv sebab saya rasa x mampu nak buat sampai equation, mnta consideration untuk tukar the last objective.. Guess what??? paham2 la …

should i QUIT????

Sekarang saya cuma berharap Allah tunjukkan yang terbaik untuk saya..

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s