Transformasi…aku bila lagi??

Bismillahirahmanirrahim…

Update at 3.04 am??? wow dah lama tak berjaga macam ni. actually bukannya rajin buat kerja sangat cuma ada la sikit yang jalan. Better than nothing kot kan..Bila sunyi-sunyi ni saja search lagu-lagu baru kat youtube. Teringin pulak nak dengar lagu iwan syahman..

kalau u ols still ingat iwan dangdut yang zaman kita kecik-kecik dulu lagu memori daun pisang tu.. eceh ingat pulak saya lagu2 dangsut ni huhu. Alhamdulillah, iwan dah buat penghijrahan & lagu yang saya paling like (thumb up 100x) adalah lagu segalanya Allah.. korang pun mesti pernah dengar kan, mendayu-dayu gitu. lagu-lagu lain pun best jugak cuma yang ni yang paling melekat dalam kepala sekarang.

habis dengar lagu iwan, teringin pulak nak dengar lagu dari kumpulan Al Mawlid… ha……kenal tak? actually, this group is combination of ruffedge, innuendo & VE. semua dalam group ni 7 orang but yang active buat masa ni 5 je dulu. Lagu yang saya paling thumb up adalah lagu Belaian Jiwa. this song dulu dinyanyikan oleh innuendo but then diorang ubah sikit lirik kepada lirik yang Islamik, yang lebih sesuai dengan perubahan diorang sekarang.

Dulu

Dulu ( ni ruffedge je)🙂

sekarang

sekarang

 

Hidayah tu milik Allah dan bila-bila masa je Allah berhak beri kepada sesiapa saja dan berhak juga untuk menariknya semula.

Mereka dah berubah…kita bila lagi??????????

dont give up to ask from Allah forgivenes and show us the right way..today, tomorow and for the rest of our life..  insyaallah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s