Hadiah Untuk Kaum Hawa

Haha…post kali ni memang berkaitan hadiah, present, gift (semua sama je kan)… kebetulan, my mastermate tengah pikir2 hadiah yang dia nak bagi kar miss blurr-blurr dia ( haha sebab that girl still tak bagi jawapan lagi kat mastermate saya ni). List kat bawah ni saya jumpa dari satu blog. Blogger ni ambil dari 1 survey yang dah dibuat oleh 1 majalah di Indonesia. so, boleh la tgk satu2 yang mana sesuai dengan pasangan masing2 k.. bermula dari tangga ke 10 sampai la pertama..

10. Bunga

https://bulanhati.files.wordpress.com/2011/09/bunga-mawar-300x245.jpg?w=300

9. Coklat

https://bulanhati.files.wordpress.com/2011/09/chocolate_hearts1234710428.jpg?w=300

8.Aksesoris

https://i1.wp.com/image.vialuxe.com/NewsImages/JewelryDesignedbyWomen_LRG.jpg

7. Pakaian ( gambar hiasan je ni)

https://bulanhati.files.wordpress.com/2011/09/fashion-sketches.jpg?w=300

6. Parfume

https://bulanhati.files.wordpress.com/2011/09/parfume.jpg?w=300

5. Gadget

https://bulanhati.files.wordpress.com/2011/09/t-mobile-mytouch-accessories.jpg?w=300

4. Sepatu

https://bulanhati.files.wordpress.com/2011/09/dsc_1064seaofshoesblog.jpg?w=300

3. Tas Wanita

https://bulanhati.files.wordpress.com/2011/09/1.jpg?w=300

2. Cincin

https://bulanhati.files.wordpress.com/2011/09/cincin.jpg?w=300

 

1. Makan malam Romantis

https://bulanhati.files.wordpress.com/2011/09/the-grand-bali-romantic-dinner-at-prvate-pool-villa.jpg?w=300

 

Daripada survey ni, saya sebagai perempuan akui la yang semua ni kalau perempuan dapat ni as a gift, mmg ssh nak tido malam la kan haha..actually perempuan sangat sukakan hadiah & surprise. Tak kisah la hadiah 2 murah @ mahal, kecil @ besar, as long as hadiah, perempuan akan suka.. by the way saya pun dapat 2 hari ni..maybe keduanya blh diklasifikasi in no 9 b’cos yang 1 ni bkn coklat tapi aiskrim yogurt(xtau nak panggill aiskrim @ yogurt..blh la kot yg mana pun)

Thanks to my darling Aju yang belanja saya kat tuti fruiti tgh hari tadi..harga lebih kurang RM11 lebih tadi, x ingat exactly price sebab x perasan sangat masa dia timbang. oppp!! lupa nak btau yang kat sini ambil la sendiri nak perisa pe pun n harga based on berat. lebih kurang 12 perisa kot yang ada. Tadi saya try perisa strawbery, delima, & coklat. Last, saya topping dengan buah strawbery, maggo n coco crunch. Sesiapa yang ada pendapatan lebih pi la try😀

Second, saya dapat dari my housemate, Erni :D… TQ so much baby….hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s