Mak Andam celup…

I got a new hobby now…

guess what????…😀

Elianto Brush Set

Elianto Brush Set

ni pulak campur macam2 brand haha suka suki je kan.. maybeline ada, elianto ada, sasa ada…semua ada. actually dah lama dh beli ni about 2 months…cuma baru-baru ni je saya excited nak letak kat sini…

And this is my 3rd trial makeup… simple je la sebab nak keluar pi PKNS je pun…

11 thoughts on “Mak Andam celup…

  1. Salam..
    Saya ada membekalkan kain jubah berbatu untuk dibuat jubah atau baju kurung..

    Harga dibawah harga pasaran dan pembelian pada 10 pasang keatas akan mendapat harga yang istimewa..

    Sesuai untuk surirumah atau sesiapa yang ingin memulakan bisnes online..

    layari
    http://www.facebook.com/QistCollections
    atau
    http://qistcollections.blogspot.com/
    untuk updated kain2 terbaru dari kami..

    hubungi :
    Irzan:012-2724949
    Naza:012-9752114

    email:zanth_nz@yahoo.com
    :nzath_babe@yahoo.com.my

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s