What is it!!!!!!!!!!!!!!

got a call from my sis just now….warggghhhhh….so hot. PANAS!!! PANAS!!!

mana taknya curtain yang tempah almost 2 month ago for my wedding baru je siap this week…that 1 good news la kan tapi yang tak best nya bila try pasang….

SENTENG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

What is it la… kurang 4 inci dari panjang sebenar.. banyak tu..kalau setakat 1 inci boleh gagah lagi..my mom pulak kata malas nak hantar balik kat kedai 2…nak alter sendiri je. Oh NO!!!! mesti la saya tak setuju kan.. saya nak hantar sendiri pun next week baru nak balik kampung…

pening…

pening…

ni baru pasal langsir…baju nikah n sanding tak siap lagi…huhu tatooootttttt…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s