Baru Aku Tahu…

Just come back from my dinner.. Hari ni 1st time makan kat tempat yang bernama Dee Atap..mungkin sebab located at 2nd floor n tak berbumbung kot so letak nama Dee Atap (suka hati je kan :D).. agak best la sebab sambil2 makan boleh tengok langit nak senja… I LIKE!!! makanan pun sedap & service pun ok..

Opps!!! bukan nak story pasal menu kat sini tapi haiwan peliharaan yang dok dalam akuarium tu..

Baru hari ni saya tau….

Bahawasanya…..

Saya GELI BELUTTTTTTTTTTTTTTTTT……

Jenuh tahan tekak..yang my friend pulak sangat kagum sampai pi melawat kat akuarium ala2 pi zoo negara pulak…alahai… gambar kat atas ni pun diorang yg ambil… conform BUKAN saya..

So sesiapa yang tak pernah tengok belut macam saya ni & rasa nak tengok belut beraksi boleh la ke sana k…

2 thoughts on “Baru Aku Tahu…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s