Going To The Day- ep 3

alhamdulillah baru lepas buat bunga hiasan untuk hias bilik pengantin. Lepas cancel pakej beju pengantin yang lepas, saya dah jumpa kedai yang lain..rezeki saya still dapat baju baru & design pun up 2 date la… balik kepada bunga hiasan ni, saya tak book untuk hiasan bilik pengantin..better hias sendiri je.

so hari ni saya dengan BFF saya (nana,shida n zati) pi meronda kat kedai borong untuk barang2 hantaran ni..harga dia ok la. nak kata murah sangat tak la tapi murah la sikit dari kedai yang biasa. paln nak beli bunga yang bulat2 tu untuk gantung kat bilik tapi bila fikir balik buat sendiri pun ok jugak..jimat sikit.. bab2 ni shida tangan seni sikit..

Hasilnya…….

Yang ni tak siap sepenuhnya lagi…tinggal lagi 5% insyaallah..nk tambah sikit kat bunga stokin tu…

😀

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s