Miss 2 Mdm

alhamdulillah..pejam celik pejam celik dah 2 mggu bergelar isteri kepada encik REDZUAN SIMALI… alhamdulillah juga majlis berjalan lancar  walaupun banting cari tak jumpa, so x gantung pun. dah abis kenduri baru jumpa..huhu thank you tag pulak tertinggal kat s.alam ni..mujur da bawa balik sticker nama…lekat je la kat doorgift 2.. macam2 benda juga yang jadi tapi biasa la kecik2 je…xkan dapat perfect la kan… pe pun sekarang my life was changed…

Masa mula2 saya bgtau kawan2 i’m getting married, ramai yang terkejut. Ye la, diam2 tup2 terus bg kad je. Saya bersyukur dengan apa yang Allah tentukan untuk hidup saya. bermula melalui my bestfrend masa sekolah dulu (my husband cousin dia ma….) and his mom proposed saya…saya decide untuk terima pinangan tanpa mengenali dia sedikit pun. Tapi hari ni, dia dah pun menjadi suami saya..yang sentiasa menjadi imam hidup saya…insyaallah…

SEMOGA KAMI BAHAGIA HINGGA KE SYURGA….

Pagi ni kemas2 bilik perasan 1 note atas meja…maybe my encik suami tinggal sebelum dia balik ke ipoh last day… sebelum ni saya selalu kata senyum dia nampak tak ikhlas dalam gambar..huhu masa kawen pun cameraman dok suruh my encik suami tukar senyum…😀

it's ok sayang...

2 thoughts on “Miss 2 Mdm

  1. olo tomey2 nya… thniah as! sonok dengar as kahwin. tak sangka pon ade. As kawan baik saya yang dulu DAH KAWIN? hehehe…siap potong Syer tak tahan tu. Ok lah, moga berbahagia hingga akhir hayat. Moga cepat dapat baby ye. InsyaAllah..amin…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s