From Cameron with Love

alhamdulillah..1st honeymoon kat cameron…ok la tapi tak boleh nak jalan sangat sebab sekarang kan musim hujan..tapi jalan jugak sebab rugi pulak rasa kalau tak pi jalan2 kan….

So far, dah pi la butterfly farm, bee farm, tea valley, flower & strawberry farm…šŸ˜€

kat sana kami menginap di century pines resort…RM 488 untuk 3hari 2 malam exclude gov tax semua la…booking melalui booking.com. tempat dia ok la, saya dah tak ingat tempat ni bp star hehe…pe pun ENJOY!!!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s