LadyBird untuk Annisaa

Sejak jadi suri rumah sepenuh masa ni macam2 benda fikir nak buat tapi 1 pun tak terlaksana lagi…rasa nak buat baju kat baby la, nak adjust baju sendiri la, macam2 la…

last2 satu benda je yg jadi….

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa……..

LADYBIRD PILLOW!!!!!!!!!! saya memang teringin bantal2 yang pelik ni… dh try google tapi xjumpa yang berkenan.. kalau jumpa pun harga boleh tahan la… so, better Do It Yourself kn 😀

saya cuma guna t-shirt2 je, senang…tak payah nak pi beli kain… 😀

Sleeping beauty with LADYBIRD :D

Sleeping beauty with LADYBIRD 😀

Advertisements