LadyBird untuk Annisaa

Sejak jadi suri rumah sepenuh masa ni macam2 benda fikir nak buat tapi 1 pun tak terlaksana lagi…rasa nak buat baju kat baby la, nak adjust baju sendiri la, macam2 la…

last2 satu benda je yg jadi….

Taraaaaaaaaaaaaaaaaaaa……..

LADYBIRD PILLOW!!!!!!!!!! saya memang teringin bantal2 yang pelik ni… dh try google tapi xjumpa yang berkenan.. kalau jumpa pun harga boleh tahan la… so, better Do It Yourself kn😀

saya cuma guna t-shirt2 je, senang…tak payah nak pi beli kain…😀

Sleeping beauty with LADYBIRD :D

Sleeping beauty with LADYBIRD😀

One thought on “LadyBird untuk Annisaa

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s